Liukasta pillua

Miehia kemi..

Naisen ejakulaation saaminen seksi asento

naisen ejakulaation saaminen seksi asento

Mutta mitä jos orgasmia ei yrityksistä huolimatta kuulu kumppanin kanssa? Pornosta ja Hartleysta voi olla mitä mieltä tahansa, mutta kopiointikikkaa voi pitä silti kokeilemisen arvoisena. Osa naisista kuitenkin arastelee pällä olemista esimerkiksi siksi, että he saattava jännittä, miltä heidän vartalonsa näyttä. Osa naisista erehtyy suomalaiseen vaatimattomuuteen ja ajattelee kainosti, että ei se ole niin tärkeä. Älä pidättele itseäsi, uskalla antaa nautintosi näkyä ja kuulua. Katso video, jossa on kattavasti käytynä läpi iso osa seksiasennoista, joita muuten voi itsekin kehitellä lisä. Tässä asennossa mies istuu tuolilla, nainen on hänen sylissän ja nostaa jalkansa miehen harteille. Siinä nainen imee, nuolee tai koskettelee kumppaninsa peukalon ja etusormen välistä ihoa sillä tavalla kuin toivoo kumppanin antavan hänelle suuseksiä. Seksistä nautin avopuolisoni kanssa silti suuresti, ilman orgasmia tai orgasmilla. Tällöin penis osuu paremmin g-pisteeseen, ja naisella on enemmän tilaa hieroa klitoristaan. Tutkimukset kertovat, että on naisia, jotka eivät voi saada ollenkaan orgasmia. Jos vain makaat hiljaa ja odotat orgasmia, et ole oikealla tiellä, Brochmann ja Støkken Dahl sanovat. Joidenkin tutkijoiden mukaan osa naisista ei tiedä ensinkän, mikä orgasmi. Jokaisen kannattaa opettaa toista siitä, mistä tykkä. Nainen liikkuu miehen sylissä ylhältä alas, ja mies keinuu edestakaisin. Lehmityttö takaperin, moni mies fantasioi asennosta, jossa nainen istuu hänen pällän takaperin, ja miehellä on esteettömät näkymät tapahtumapaikalle. Kannattaa siis käydä kyseisissä liikkeissä, nimittäin me jäimme ainakin koukkuun tähän ihastukseen! Nämä 7 versiota ratsastusasennosta sopivat erilaisiin tunnelmiin ja tuottavat naiselle takuuvarman orgasmin. Lähde: You Queen, lähteet: So Feminine, You Queen, lue myös: 10 huikeaa seksiasentoa näitä jokaisen parin täytyy kokeilla! naisen ejakulaation saaminen seksi asento

Asiantuntija suosittelee: Naisen ejakulaation saaminen seksi asento

Hän saa monta orgasmia näin tehdenennen kun annan kyrpä, kyllä vaimoni ejakuloi jossain. Pikku lirauksia on varmaan tullut joka kerran tuossa asennossa. Jossain artikkelissa oli mainittu, että vain pieni osa naisista ejakuloi. Jos seksuaalinen itseluottamus on hukassa, orgasmin saaminen voi olla vaikeaa.

Naisen ejakulaation saaminen seksi asento - Näin nainen

Jos seksuaalinen itseluottamus on hukassa, orgasmin saaminen voi olla vaikeaa. Siinähän voi kieppua ihan mihin suuntaan vaan. Sylisimpukka eli naisen jalat miehen harteilla.

0 Svar till “Naisen ejakulaation saaminen seksi asento”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *